За фирмата

 

Фирмата е специализирана в областта на строителните ремонти и довършителното строителство.

 

  • Предлагаме професионални решения за довършването на новия Ви дом или ремонт на старото ви жилище.
  • Оценка на обекта и идейно проектиране.
  • Доставка и монтаж на всички материали, необходими за изграждането на обекта.
  • Гаранционна и следгаранционна поддръжка. В отношението си с клиента фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство.

 

Целта ни е да предложим на всички наши клиенти рационални решения, с които да се достигне желания ефект и комфорт.

Фирма Ремонти Стенли ЕООД е участвала в изграждането на няколко обекта от верига бензиностанции Лукойл на територията на пловдивски регион. Те са бензиностанция Лукойл на Цариградско шосе - град Садово, бензиностанция Лукойл - Цариградско шосе в месността Кимера, както и бензиностанция Лукойл на Пещерско шосе. По тези обекти е изпълнена вертикална планировка, полагане на бордюри, тротоарни плочки, изграждане и озеленяване на градините. Във вътрешната част на бензиностанциите (магазинът и касата) сме извършили монтаж на гипсокартон по изискване на пожарната, който се състои от тройна облицовка (пожароустойчив гипсокартон). Изградили сме ВиК и сме извършили облицовката (фаянс и теракот) на санитарните възли.

Участвали сме в изграждането на жилищен комплекс "Слънчогледите", намиращ се в квартал Прослав, като подизпълнители на фирма Арнаудов. Вида дейност, която сме извършили там, е зидария - облицовъчна и преградна.

Изградили сме метално хале на печатница Форт, която се намира зад тухларната на митницата. Като сме изработили и монтирали металната конструкция, положили сме водачи и сме облицовали с LT ламарина с PVC покритие.

Изградили сме покривна метална конструкция на сградата на магазин La Fiesta на сточна гара.

Дълги години работим със строителна фирма Интерстрой 49 ЕООД, като сме участвали в изграждането и довършването на още десетки обекти. Няколко от нещата, които сме изпълнявали, са топлоизолация, шпакловка и боя на стълбища и апартаменти, цялостно вътрешно обличане с гипсокартон, фаянс и теракот, изработка и монтаж на метални врати, портални врати, парапети, английски дворове, навеси (с ламарина, термопанел и поликарбонат).